Warm water bij de hand tijdens de strandwandeling

Warm water bij de hand tijdens de strandwandeling

In de herfst en winter is het op de stranden niet zo druk. Dat is de reden dat wandelliefhebbers dan ook het liefst het strand opzoeken voor een stevige wandeling. Het ruisen van zee, de rust en het gevoel één met de natuur te zijn kan een mens bijzonder gelukkig maken. Om het niet koud te krijgen, is warme kleding erg belangrijk. Naast warme en comfortabele kleding is het handig om warm water bij de hand te hebben tijdens de strandwandeling.

Supermakkelijk en ideaal

De thermosfles is de ideale oplossing om je wandeling compleet te maken. De thermosfles voor onderweg zorgt voor het warm houden van alle favoriete dranken, doordat de fles constant op dezelfde temperatuur blijft. Wandelaars hoeven ook niet bang te zijn dat ze tijdens de loop zonder warm vocht zitten. De flessen hebben voldoende inhoud voor een stevige lange wandeltocht langs het strand.

Zo gebruik je de thermosfles

De thermosfles is voor iedereen makkelijk hanteerbaar en is er voor jong en oud. Kinderen kunnen met de kinderthermosfles hun eigen favoriete drank meenemen. Koud of warm, naar gelang wat ze zelf willen in hun fles. Het gebruiksgemak van kinderthermosflessen is dat de dop makkelijk opendraait of eenvoudig op de push-top manier opengaat. Er zijn voor jongens en meisjes diverse flessen in allerlei maten en coole kleuren te vinden. Het gebruik van de thermosfles is bij elke merk bijna hetzelfde. Let bij de aanschaf of ze makkelijk openen en afsluiten. Een slechte afsluiting zorgt ervoor dat de fles kan lekken. Ook moeten ze lekker in de hand liggen en makkelijk in een rugzak of tas kunnen. Een goede thermosfles kan jaren mee, de kwaliteit speelt hierin ook een rol.

Hoe werkt een thermosfles

Door de dubbele wand in de flessen zit vacuümgetrokken lucht. Het warme vocht kan niet in aanraking komen met de koude lucht. Dat geldt andersom ook voor koude dranken. De warmte van buiten kan niet bij de koude drank komen. Iedere thermosfles bezit een zilveren reflectie laag, waardoor de warmte- en koude inhoud van binnenuit teruggekaatst wordt. Een slimme thermosfles dus!

Hoe lang blijft het warm in een thermosfles?

Thermosflessen van goede kwaliteit houden ongeveer drie uur hun warmte. Er zijn diverse testen onder verschillende merken thermosflessen gehouden, waarin wordt beweerd dat de beste kwaliteitsflessen wel twaalf uur hun warmte behouden. Toch is de vraag dan of koffie nog wel lekker smaakt na twaalf uren. Door de chemische omzetting zal de drank uiteindelijk verzuren, door temperatuurverlies doordat de fles leger wordt. Vul je de flessen vol met warm vocht van 85 graden, dan kun je inderdaad twaalf uur lang genieten van warme drank. Echter als de fles leger wordt, koelt het vocht ook sneller in de fles. Het is ook het soort thermosfles en inhoud die men op wandeltocht meeneemt, wat het verschil kan maken.

Superhandige thermosflesweetjes

Leuke en handige weetjes en tips over thermosflessen:
  • Thermosflessen zijn er in verschillende inhoudsmaten
  • De RVS flessen zijn stevig en isoleren het best
  • Ook kinderen genieten van hun eigen thermosfles
  • Er zijn leuke en stoere designs
  • Ideaal om babymelk in te bewaren voor onderweg
  • Perfect om soep mee te nemen
  • Kunnen jarenlang mee
  • Milieuvriendelijk, want je hoeft geen wegwerpbekers te gebruiken
  • Makkelijk in onderhoud
  • Urenlang genot met je favoriete drank

De thermosfles kun je niet meer missen

Eenmaal met een thermosfles op pad en je kunt hem eigenlijk niet meer missen. Niet alleen tijdens een koude stevige strandwandeling, maar ook tijden andere tripjes of voor schoolgaande kinderen. Ideaal om mee te nemen op vakantie of in de auto of fiets op weg naar je bestemming. Alle soorten vloeistof kun je meenemen; warm water, koffie, thee, chocomelk of soep. Met koud weer zijn warme drankjes onmisbaar in je thermoskan en met warm weer zijn koude dranken weer ideaal.
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Strandwandeling
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp

Een greep uit de accommodaties

Vanaf  325,00
5/5

Een greep uit de accommodaties