Direct contact met de huisjeseigenaar!

Vakantiehuis op Ameland huren?

Vakantiehuis op Ameland huren? Waddenplaats heeft een overzicht van heel veel vakantiehuisjes, chalets, appartementen, villa’s en bungalows op Ameland en de overige Waddeneilanden. U betaalt op Waddenplaats geen provisiekosten en u boekt uw vakantiehuis op Ameland rechtstreeks bij de eigenaar! Wel zo makkelijk.

Over Ameland

Een vakantiehuis op Ameland betekent een vakantie in het hart van honderden jaren geschiedenis. Naast de sfeer en de natuurpracht zijn het de talloze monumentale panden die Ameland een eigen gezicht geven. Wie van natuur houdt, zal verliefd worden op de serene schoonheid van duingebieden zoals Het Oerd en De Hon. Ameland is gemakkelijk te bereiken, de overtocht duurt namelijk slechts drie kwartier.

Uitwaaien en ontspannen in de zon op Ameland

Voor wie van eindeloos zonnebaden, wandelen en uitwaaien houdt, biedt een vakantiehuis op Ameland talloze mogelijkheden. Het eiland biedt u de rust en ruimte voor een ontspannen vakantie. Met elkaar, of met het hele gezin. Inclusief de hond!

Het 29 kilometer lange strand leent zich goed voor urenlange wandelingen. De Oerdblinkert is een begrip op Ameland; vanaf dit 24 meter hoge duin hebt u een schitterend uitzicht over het eiland. Hebt u trek na een dag wandelen? De vier strandpaviljoens zijn mooie plekken om urenlang bij te praten, het glas te heffen en een hapje te eten.