Boek rechtstreeks bij de eigenaar!

Home > Vakantiehuis Schiermonnikoog

Vakantiehuis Schiermonnikoog

Vakantiehuis Schiermonnikoog

Vakantiehuis op Schiermonnikoog huren?

Een vakantiehuis op Schiermonnikoog boekt u het gemakkelijkst op waddenplaats.nl: hier vindt u een overzicht van meer dan 1.000 vakantiehuizen, appartementen, chalets, villa’s en vakantiebungalows. Uw boekt uw vakantiehuis op Schiermonnikoog direct bij de eigenaar, zonder provisiekosten!
Zoek uw vakantiehuis

Over Schiermonnikoog

Een vakantiehuis op Schiermonnikoog is een rustplek op het kleinste Nederlandse Waddeneiland. Qua natuur is het eiland groots: niet voor niets werd Schiermonnikoog een tijdje terug door een landelijk televisieprogramma uitgeroepen tot mooiste plek van Nederland. Het hele eiland heeft bovendien de status van Nationaal Park. Schiermonnikoog heeft het breedste strand van alle Waddeneilanden - en zelfs een van de breedste van heel Europa. Wie op zoek is naar grootschalig vermaak zal Schiermonnikoog overslaan, en dat maakt het een paradijs voor liefhebbers van ongeschonden natuur. Voor wie rust en ruimte zoekt is een vakantiehuis op Schiermonnikoog dé ideale bestemming.

Uitgestrekte stranden

Waar je ook een vakantiehuis op Schiermonnikoog boekt, het strand is nooit ver weg. De meeste waddeneilanden hebben uitgestrekte, langwerpige stranden, het strand van Schiermonnikoog is indrukwekkend dankzij de enorme breedte. De breedte loopt op tot maar liefst een kilometer, en dat is zeldzaam in heel Europa. Bovendien groeit het strand nog steeds. Aanslibbing vanuit de Noordzee veroorzaakt zandbanken die gestaag aan het strand vastgroeien. De zandvlakte is immens, dus ook tijdens hoogseizoen is het geen probleem om een rustig plekje te vinden.

Nuttige links:

www.schiermonnikoog.startpagina.nl/
www.vvvschiermonnikoog.nl/