Boek rechtstreeks bij de eigenaar!

Home > Vakantiehuis Ameland

Vakantiehuis Ameland

Vakantiehuis Ameland

Vakantiehuis op Ameland boeken?

Hier vindt u een aanbod van meer dan 1.000 vakantiehuisjes, chalets, appartementen, villa’s en bungalows. U betaalt geen provisiekosten en u boekt uw vakantiehuis op Ameland direct bij de eigenaar!

Zoek uw vakantiehuis

Over Ameland

Een vakantiehuis op Ameland betekent een vakantie in het hart van honderden jaren geschiedenis: naast de sfeer en de natuurpracht zijn het de talloze monumentale panden die Ameland een eigen gezicht geven. Wie van natuur houdt, zal verliefd worden op de serene schoonheid van duingebieden zoals Het Oerd en De Hon. Ameland is gemakkelijk te bereiken: de overtocht duurt slechts drie kwartier.

Uitwaaien en ontspannen in de zon

Voor wie van eindeloos zonnebaden en uitwaaien houdt, biedt een vakantiehuis op Ameland talloze mogelijkheden. Het eiland biedt u de rust en ruimte voor een ontspannen vakantie. Het 29 kilometer lange strand leent zich goed voor urenlange wandelingen. De Oerdblinkert is een begrip op Ameland; vanaf dit 24 meter hoge duin hebt u een schitterend uitzicht over het eiland. Hebt u trek na een dag wandelen? De vier strandpaviljoens zijn mooie plekken om urenlang bij te praten, het glas te heffen en een hapje te eten.

Nuttige links:

www.ameland.startpagina.nl/
www.vvvameland.nl/
www.amelanderhistorie.nl/