Huur & verhuur van vakantiehuizen op de Waddeneilanden

Verblijf met maximaal 40 personen in tenthuisjes op boerderij op Terschelling

Boek nu vanaf:

Korte introductie
Een groepsweekend op de boerderij is het gezelligste uitje voor iedereen. Huur alle Tenthuisjes op de boerderij voor jullie alleen. Ontdek het boerenleven, help
Faciliteiten Verblijf met maximaal 40 personen in tenthuisjes op boerderij op Terschelling
Wifi
Nee
Huisdieren
Nee
Zwembad
Nee
Sterren
3/5
Slaapkamers
8
Sauna
Nee
Aantal personen
40

Locatie huisje

Terschelling

Adresgegevens

Locatie

Bekijk ook eens
Voor deze locatie is geen kaart beschikbaar
Ruim, vrijstaand rustig gelegen vakantiehuis met veel privacy vlakbij
Vanaf  375,96
4/5
Voor deze locatie is geen kaart beschikbaar
Vrijstaand vakantiehuis aan de rand van Den Burg
Vanaf  442,94
4/5

Verblijf met maximaal 40 personen in tenthuisjes op boerderij op Terschelling

Een groepsweekend op de boerderij is het gezelligste uitje voor iedereen. Huur alle Tenthuisjes op de boerderij voor jullie alleen. Ontdek het boerenleven, help de boer op het platteland en maak écht tijd voor elkaar. Op Terschelling ligt de melkschapenhouderij van Gerben en Jolanda. Een prachtige boerderij op een fantastische plek. 

De boerderij heeft 8 Tenthuisjes, geschikt voor maximaal 40 personen. In elk Tenthuisje kan je met 5 personen slapen. Ruime tenten van 45m2+ met een stapelbed, bedstee en tweepersoonsbed. Comfortabele matrassen en altijd een eigen douche. De prijs voor het weekend is t/m 25 personen, inclusief pizza-avond. Bij elke boeking zijn standaard 5 Tenthuisjes inbegrepen. Kom je met meer dan 25 personen of wil je meer Tenthuisjes reserveren? Boek dan een extra Tenthuisje bij voor € 300. Op de melkschapenhouderij laten Jolanda en boer Gerben graag zien hoe ze de schapen dagelijks melken en hoe ze schapenkaas en schapenroomijs maken! Speel een spelletje, ga lezen of knutselen en ontspan. Haal verse producten in het boerderijwinkeltje die je ´s avonds heerlijk kunt eten.