Huur & verhuur van vakantiehuizen op de Waddeneilanden

Stijlvol 4-pers designhuisje in Den Hoorn (Texel)

Boek nu vanaf:

Korte introductie
Dit schitterende vakantiehuis is ontworpen door architecten. Het huis kenmerkt zich door de enorme raampartij bij binnenkomst, 11 meter breed uitzicht over de Prins
Faciliteiten Stijlvol 4-pers designhuisje in Den Hoorn (Texel)
Wifi
Nee
Huisdieren
Nee
Zwembad
Nee
Sterren
5/5
Slaapkamers
2
Sauna
Nee
Aantal personen
4

Locatie huisje

Texel

Adresgegevens

Locatie

Bekijk ook eens
Deze prachtig authentieke boerderij is landelijk gelegen en is
/5
Duinkersoord 113,8899 BW,Oost-Vlieland
Ontdek het prachtige landschap van Vlieland. Landal Vlieduyn is
Vanaf  179,00
4/5

Stijlvol 4-pers designhuisje in Den Hoorn (Texel)

Dit schitterende vakantiehuis is ontworpen door architecten. Het huis kenmerkt zich door de enorme raampartij bij binnenkomst, 11 meter breed uitzicht over de Prins Hendrik polder met een terras er aan vast van 44 m2. De woonkamer is bijna zes meter hoog en dat schept veel comfort en licht.

De woonkamer, de eetkeuken, de slaapkamers, badkamer zijn met mooie designproducten ingericht met een maximum aan comfort. Er liggen boeken (ook Duitse), DVD’s, spelletjes en een klapper vol Texelse adresjes. In de woonkamer en slaapkamer hangen de nieuwste smart tv’s, in de woonkamer met Film en Sport 1 en vele Nederlandse en Duitse tv en radio-zenders. Rondom het huis zijn er privé duinen en een eigen mini-strandje aangelegd met buitendouche. Een grote vijver zorgt ervoor dat allerlei vogeltjes op een paar meter bezoeken, waaronder lepelaars. Op het terras staan twee deckchairs, een parasol, picknicktafel en banken. In de schuur tegenover het huis staan nog twee extra ligstoelen en vier fietsen, waarvan twee elektrisch, gratis te gebruiken.